Postive Vibes Notebook

Ik ben negatief dat is een feit en ik vind eigenlijk overal wat van.  -Ook ben ik goedlachs en best warmhartig en los ik problemen van anderen op door hen eten te brengen-. Die negativiteit draag ik eigenlijk al heel mijn leven mee, mede door gebeurtenissen en mede door mijn geestelijke ‘ziekte’ borderline. Nu ik heb besloten dat ik voortaan alleen maar gelukkig wil zijn en alleen maar goede dingen op mijn pad wil hebben ben ik begonnen met het  creëren van een postivevibesnotebook. 

positief zijn, gelukkig zijn, feel good, blog over geluk, 30plus blog, positief zijn

Klaar met de Negativiteit

De eerste stap in mijn ommezwaai is de start van mijn positve vibes notebook, een prachtig leren boekje wat ik dankzij mijn vorige blog http://www.dppzmyworld.nl van het mooie merk Hannah kreeg voor mijn verjaardag.

gelukkig zijn, hoe word ik gelukkig, happinessblog, 30plus blog, gelukblogger

Het is een prachtige dik stevig notitieboek met een leatherlook, waarin ik iedere dag positieve dingen schrijf. Dit begint ’s ochtends met een mooie quote die ik zoek op Pinterest die ik opschrijf in het groot op de linkerpagina. Schrijven is tenslotte onthouden en door die blije woorden word ik gelijk al blij en al helemaal omdat dit onder begeleiding van een kop warme koffie gaat. De linkerpagina voorzie ik van een stukje tape met de datum en daaronder de dingen die die dag mij blij maakte.

gelukkig zijn, gelukkig worden, hoe word ik gelukkig, 30plusblog, geluk blog

Er is slechts 1 regel er is een zero tolerance van negativiteit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s